Aktiviteter

Vence er en af de smukkeste beliggende byer langs sydkysten i Frankrig. Der er rige muligheder for en ferie med natur, kunst og kultur. Endvidere er der skisportssteder, golfbaner m.v. i nærheden. Mange kunstnere har valgt at slå sig ned i Vence og nabobyen Saint Paul de Vence, bl.a. Cézanne, Chagall, Matisse og Picasso.

Der er et rigt udvalg af kunstforretninger, potteværksteder osv. Fondation Maegh, et kunstmuseum i verdensklasse beliggende i Saint Paul de Vence, absolut et besøg værd. Det omfatter skulpturpark, udstillingsgallerier, kunstværksteder samt et kunstbibliotek. Fra Vence fører en vandresti direkte til Saint Paul de Vence. Picassomuseet på Cap d’Antibes er også anbefalelsesværdigt.

Er man til shopping er Cannes og Monaco oplagte udflugtsmål. Hver fredag er der kæmpe marked i Ventimiglia (Italien), ca. 60 km. fra Vence.

Det franske centrum for parfumefremstilling er Grasse (25 km), hvor man kan besøge fabrikkerne, og endda lave sin helt egen parfume under vejledning af producenternes specialister.

Der er gode muligheder for fiskeri, ridning og tennis. Der er endvidere mange golfbaner, ca. 20 indenfor 1 times kørsel.

Her kan du se vores samling af links til yderligere information om aktiviteter i nærheden af Vence:

© 2013 Maison Baou Bas Maigrette