Huset

Huset blev oprindeligt opført af familien Monpezat, og har været i fransk eje indtil vi købte det i 2007. Siden har vi restaureret hus, pool og have til den standard det har i dag.

Huset ligger i udkanten af Vence (ca. 2,0 km fra centrum og i 350 m højde) på en bjergskråning på vejen til byen St. Jeannet, med facaden mod syd, med en fantastisk smuk 180 graders panoramaudsigt over middelhavet, fra Alperne i øst over St. Jean Cap sur Mer, Villeneuve Loubet til Cap d’ Antibes og Cannes bugten i Vest. Mod nord anes voldsomme bjergmassiver samt byen St. Jeannet. Området er omgivet af olivenlunde, og terrasser med appelsin- citron- og figentræer. Og med lidt held er der mulighed fort at se ørne svæve højt over området.

Klik på plantegning for at se en større version.

Her kan I slappe af på de forskellige terrasser (forskudte nivauer), poolen, barbequen eller solterrassen (græs) eller opleve Provence og Cote d’Azur med det flotte landskab, de mange hyggelige byer, de skønne badestrande langs kysten, 20 golfbaner, 20 minutter fra Nice lufthavn, 30 minutter fra Cannes, Isola 2000 (ski) 90 minutter, og 10 minutter fra Saint Paul de Vence – og maden i området er i topklasse!!!!

Stueetagen – separat, består af 2 soveværelser med dobbeltseng, stue med 2 sofaer, TV, radio/CD. Spisestue. Køkken med opvaskemaskine, køle/fryseskab, gaskomfur. Køkkenudstyr til 4 personer. Badeværelse, med brus, VC og bidet. Der er vaskemaskine. Alle rum er med elopvarmning. Depotrum med havehynder.

© 2013 Maison Baou Bas Maigrette